Discl. & (C)

Ik ben verantwoordelijk voor de posts (berichtjes) niet voor de comments (reacties). Ik maak er liever geen gebruik van maar ik behoud mij het recht voor om de comments te beoordelen en te redigeren/moderaten/censureren :(. Mocht ik enig copyright schenden in mijn posts dan verneem ik dat graag zodat ik dit zo snel mogelijk ongedaan kan maken.

Mocht een link schokkend zijn of kindonvriendelijk dan zal ik dit zoveel mogelijk duidelijk maken. Uiteindelijk besluit jij om op een link te klikken, dat is dus je eigen verantwoordelijkheid.

Pages & Posts by MG en daar waar uitdrukkelijk vermeld (c) MG of (c) Ikke.

Met name de postjes onder “rijmelarij” en de foto’s onder “picca’s” zijn van eigen hand vandaar (c)!

Mocht je daarvan wat willen gebruiken: ga je vooral je gang, een kleine kennisgeving waar ik het zelf terug kan zien en naams- of bronvermelding zal ik zeer op prijs stellen. ­čÖé

Met klem wil ik er op wijzen dat mijn site niet-commercieel is. Er zijn geen advertenties, er wordt op geen enkele manier geld verdiend aan datgene wat geplaatst wordt of datgene waar naar gelinkt wordt. Links of zgn embedded video’s zijn puur ter informatie, promotie en educatie. Als je iets mooi vind: Buy the original!

Einde preek.