Hoe overtuig ik een Urbain Alpain (Deel 2)

De heer Alpain is een verhalenschrijver pur sang met een hevige afkeer van Science Fiction. “Geeft niet…mag”, zeg ik dan. Maar zeker omdat deze meesterschrijver blijk geeft van een zwak voor vrouwen met vier borsten waaraan hij zich voorstelt te kunnen laven denk ik dat er nog hoop is om hem te kunnen overtuigen dat SF wel degelijk leuk kan zijn!

Deel 1, Kaylee Frye, was te veel buurmeisje. Het moest extremer. Vandaar vandaag “Hoe overtuig ik een Urbain Alpain”, deel 2.

Tankgirl

Uit de gelijknamige film. Anti-heldin in gevecht met een megabedrijf dat de watervoorraad op de planeet beheerst. Volkomen geschift. Gevaarlijk. Heeft wel een hele grote legertank onder haar kont. Stoer!! Als ze al netkousen draagt zitten daar gaten in die er niet in horen. Ja, Tankgirl (Lori Petty) is wel lekker extreem.

LP

SF is leuk! 🙂

Leave a Reply