Hoe overtuig ik een Urbain Alpain (Vermoedelijk deel 1)

De heer Alpain is een verhalenschrijver pur sang met een hevige afkeer van Science Fiction. “Geeft niet…mag”, zeg ik dan. Maar zeker omdat deze meesterschrijver blijk geeft van een zwak voor vrouwen met vier borsten waaraan hij zich voorstelt te kunnen laven denk ik dat er nog hoop is om hem te kunnen overtuigen dat SF wel degelijk leuk kan zijn! Vandaar vandaag “Hoe overtuig ik een Urbain Alpain”. Vermoedelijk deel 1. Stiekem hoop ik natuurlijk dat hij zich niet al te makkelijk laat overtuigen…

Kaylee Frye

Uit de serie “Firefly”. Niet in Nederland op de buis te zien. (Helaas!) Een serie over de bemanning van een ruimteschip dat ‘klusjes’ doet om te overleven. Leuke combinatie met westerns en gescholden wordt er in het Chinees dus geen storende bleebjes.

Kaylee Frye (Jewel Staite) is de monteur aan boord van het schip. Het buurmeisje dat iedereen naast zich wil hebben wonen… Uitstraling: Lief, dromerig en zeer knuffelbaar…

JS

SF is leuk! 😀

4 Responses to “Hoe overtuig ik een Urbain Alpain (Vermoedelijk deel 1)”

 1. Axelle Says:

  Muisgrijs, dat heb ik dan weer gemist gisteravond.
  Vroeger aten wij op vrijdagavond altijd pizza op de bank met Star Trek.

  Ik wilde u bedanken voor het clipje van Nick Cave, ik heb het op m`n bescheiden pagina gezet met vermelding van u naam, ik hoop dat u dat goed vindt.

 2. MG Says:

  Alstublieft! (& natuurlijk!!!!)

 3. urbain alpain Says:

  Welededele heer Muisgrijs,

  Voorwaar een zeer edelmoedige poging. U raakte zelfs eventjes een hormonale snaar. Edoch, na uitgebreide studie viel mevrouw Kaylee Frye helaas uit de mand. Zij is simpelweg te normaal. Wat moet een man als ik met een vrouw die gdv mijn buurmeisje zou kunnen zijn. Ik wil een wijf die afwijkt van de normen. Toen ook nog eens bleek dat mevrouw Frye niet eens netkousen draagt was mijn appetijt helemaal geweken. Ik denk dat ik, ondanks uw diepgaande inspanning, de kelk der Science Fiction nog even aan mij laat voorbijgaan. Dat mijn dankbaarheid echter ontzettend groot is moge duidelijk wezen.

 4. MG Says:

  Ha meneer Alpain!

  U had vast niet geklaagd indien Kaylee Frye uw buurmeisje was geweest! 😀 Het water is nu getest en ik begrijp dat u het in de wat extremere dames zoekt. Daarmee heb ik gelukkig een excuus voor deel 2 😆 Ik ga op zoek teneinde de dame te zoeken die u er van overtuigd dat SF wel degelijk leuk kan zijn, volgende week een nieuwe poging 😈

Leave a Reply