Minutes to Midnight

(Noot: alle youtube-linkjes zijn afspeelbaar in de preview. Zo hoeft u niet van deze pagina weg en kan u lekker doorlezen!)

Linkin Park. Ik ben in het gelukkige bezit van hun cd “Meteora” een ijzersterke schijf met een duidelijke stijl. Rock ‘n Rap. Met de nodige hits. Bijvoorbeeld “Breaking the Habit” en “Numb”. Lekker stevig!

De band heeft een nieuwe single uit: “What I’ve done” Je zou zeggen “typisch Linkin Park”, dus meer van hetzelfde. Niets is minder waar. Nadat ik deze week de cd “Minutes to Midnight” heb gekocht kan ik zeggen dat Linkin Park een kneedbare band is. De producer van dit album heeft een duidelijke rol gespeeld en flink zijn best gedaan om de band van het platgetreden pad af te halen en dat is hem gelukt. Het leuke is dat je dat terug ziet in de korte toelichting die wordt gegeven bij elk nummer.

Linkin Park anders dus. Maar wel goed. Lekker stevig en ook nog heel herkenbaar.

Linkin Park

Leave a Reply