Muziekje voor Pinksteren maar dan anders…

5 Responses to “Muziekje voor Pinksteren maar dan anders…”

 1. Drs. Johan Arendt Happolati Says:

  Heer Muisgrijs,

  Een leuk muziekje, maar vooral… wat een leuke meid, zeg! Ze danst erg sexy en eigentijds en atletisch, maar ik onthoud vooral dat ze verdomme een aardig stukje viool kan spelen. Dat kind is ongetwijfeld klassiek geschoold. Geschoolde mensen die hun verworven vaardigheden persoonlijk invullen, kunnen altijd op mijn sympathie rekenen.

  Met vriendedelijke groeten.

  Drs. Johan Arendt Happolati

 2. urbain alpain Says:

  Dat meisje heeft inderdaad iets aanstekelijks. Een ongecompliceerde levensvreugde, zeg maar. Tevens maakt zij ons op simpele wijze duidelijk dat kniezwengels niet gesponsord dienen te worden door een minister van cultuur.

 3. MG Says:

  Meneer Alpain! Welkom!! Leuk dat u eens aan de muis komt snuiven 😉

 4. urbain alpain Says:

  Het is een schijnadres van mij, heer Muisgrijs, maar houdt het stil 🙂

 5. MG Says:

  U hoort nu het geluid van een graf… 🙂

Leave a Reply