Opzetje

“Dolfijn probeert vrouw te pletten” Met zo’n kop wil je het stukje wel lezen. Hoe zou die dolfijn dat gedaan hebben? Was ze aan het zwemmen en duwde het beest haar naar de bodem? Werd de dolfijn wakker met het idee “vandaag gaan we eens een mens pletten”? Benieuwd was ik! Bewuste en openlijke geweldpleging van een redelijk intelligent dier tegen een mens dat is pas echt nieuws! Tenslotte is “proberen” een doelbewuste poging om iets te bereiken…

Na het lezen van het bericht kan ik maar 1 ding concluderen: De kop suggereert een hoop maar het gaat eerder om een navigatiefoutje van een speelse tuimelaar dan om een aanslag op een mensenleven. Ik vermoed dan ook dat de koppenmaker deel uitmaakt van de visserijlobby en dat dit onderdeel is van een campagne om dolfijnen zwart te maken… 😀

komt ie dan....!

2 Responses to “Opzetje”

  1. sebbo Says:

    Ik heb Marianne Thieme al ingelicht. Prettig en goed 2007 Muis(je)

  2. Estrella Says:

    Zoals gewoonlijk weer eens een opgeblazen kop… 🙂

Leave a Reply