Archive for juli, 2007

Muziek: Moloko – “Sing it back”

dinsdag, juli 31st, 2007
https://www.youtube.com/watch?v=7DBG_uDp8Qc

Onbegrijpelijk

dinsdag, juli 31st, 2007

Als zwerfafval volksergernis nummer 1 is… hoe kan dat dan een probleem zijn?
Dan zorg je als volk toch dat het er gewoon niet is!

(Ik heb de neiging om een ‘Van Gaaltje’ te doen)

Hoe overtuig ik een Urbain Alpain (Deel 2)

dinsdag, juli 31st, 2007

De heer Alpain is een verhalenschrijver pur sang met een hevige afkeer van Science Fiction. “Geeft niet…mag”, zeg ik dan. Maar zeker omdat deze meesterschrijver blijk geeft van een zwak voor vrouwen met vier borsten waaraan hij zich voorstelt te kunnen laven denk ik dat er nog hoop is om hem te kunnen overtuigen dat SF wel degelijk leuk kan zijn!

Deel 1, Kaylee Frye, was te veel buurmeisje. Het moest extremer. Vandaar vandaag “Hoe overtuig ik een Urbain Alpain”, deel 2.

Tankgirl

Uit de gelijknamige film. Anti-heldin in gevecht met een megabedrijf dat de watervoorraad op de planeet beheerst. Volkomen geschift. Gevaarlijk. Heeft wel een hele grote legertank onder haar kont. Stoer!! Als ze al netkousen draagt zitten daar gaten in die er niet in horen. Ja, Tankgirl (Lori Petty) is wel lekker extreem.

LP

SF is leuk! 🙂

Muziek: Coco Rosie – “Hairnet Paradise”

zaterdag, juli 28th, 2007
https://www.youtube.com/watch?v=HVMOHJXYI8I

Bijzonder toch! Meer? Hierrrrrrrr: “Rainbowwarriors”.

Overdenking

zaterdag, juli 28th, 2007

Het is tijd voor een overdenking…

Hoe overtuig ik een Urbain Alpain (Vermoedelijk deel 1)

donderdag, juli 26th, 2007

De heer Alpain is een verhalenschrijver pur sang met een hevige afkeer van Science Fiction. “Geeft niet…mag”, zeg ik dan. Maar zeker omdat deze meesterschrijver blijk geeft van een zwak voor vrouwen met vier borsten waaraan hij zich voorstelt te kunnen laven denk ik dat er nog hoop is om hem te kunnen overtuigen dat SF wel degelijk leuk kan zijn! Vandaar vandaag “Hoe overtuig ik een Urbain Alpain”. Vermoedelijk deel 1. Stiekem hoop ik natuurlijk dat hij zich niet al te makkelijk laat overtuigen…

Kaylee Frye

Uit de serie “Firefly”. Niet in Nederland op de buis te zien. (Helaas!) Een serie over de bemanning van een ruimteschip dat ‘klusjes’ doet om te overleven. Leuke combinatie met westerns en gescholden wordt er in het Chinees dus geen storende bleebjes.

Kaylee Frye (Jewel Staite) is de monteur aan boord van het schip. Het buurmeisje dat iedereen naast zich wil hebben wonen… Uitstraling: Lief, dromerig en zeer knuffelbaar…

JS

SF is leuk! 😀