Archive for januari, 2007

Nog een aanradertje: Green Wing

maandag, januari 29th, 2007

Alvast voor woensdagavond (21.35u) Britse comedy op 3: Green Wing. In een ziekenhuis lopen de vreemdste types rond. Verwacht geen ingewikkelde operaties, verwacht bijvoorbeeld wel een directrice “human recources” die zich vergrijpt aan een hospitaalbed met trilfunctie…ik bedoel maar. Soms slapstickachtige humor en bizarre relaties, grappige beeldtruukjes met versnelling en slow-motion. Er zijn maar negen afleveringen en deel twee komt er dus aan…. wederom het advies: “gewoon kijken!!”

Green wing

Auw!

maandag, januari 29th, 2007

Bij sommige dingen moet je je gewoon niet te veel voorstellen: “ontstoken penis Mozart geamputeerd”. Da’s even knijpen… vervolgens bedenken dat een of andere onderzoeker het lijk van Mozart heeft onderzocht en heeft vastgesteld dat Mozart een castraat was.

Niets van dan alles! Gaat om een leguaan… ja, een le-gu-aan! Was verder niet zo erg hoor, het beestje heeft er toch twee. (kuch) Het gevolg van de ontsteking was een permanente erectie en die moest weg. Tsjakka!

leguaan
ach, tegenwoordig draag ik alleen nog over links…

Zaterdag, ik was er klaar voor!

zondag, januari 28th, 2007

Probleem: Stel je gaat naar een theaterconcert van Blof (met streepje) en het is werkelijk schitterend! Wat moet je dan nog zeggen? Dat er applaus was toen er werd gezegd dat er geen hits gespeeld zouden worden? Dat het publiek vervolgens wel volledig uit z’n bol ging toen dat op het eind toch gebeurde? Tsja… moeilijk dus.

Lekker zitten en genieten zo’n driekwart van het concert en van mij had het zo klein mogen blijven en misschien nog wel kleiner. Intiemer, minder hard. Ruimte gevend voor ontroering…

En toch wil ik niet klagen, wil ik niet zeuren. Het was gewoon super smullen!

Nu maar wachten op een mooie verzamelaar met alle “kleine” liedjes, “unplugged”… dat zou me wat zijn!

https://www.youtube.com/watch?v=yVBLpm7kh0Q

Stel dat mijn zoon straks flaporen krijgt…

vrijdag, januari 26th, 2007
dtape
Nou, hij kan hoor! Stuk goedkoper ook!!

Muziek: The Cure – “Lullaby”

vrijdag, januari 26th, 2007
https://www.youtube.com/watch?v=i74TLn6QYW8

Zwdn 4

vrijdag, januari 26th, 2007

Ze dronk maar langzaam en hij was bang dat het vanavond niet ging lukken vanavond. Jammer, want ze was mooi. Hij bestelde zichzelf nog een whiskey, de laatste. Zij wilde niets meer en keek hem lachend aan. Het gaf hem hoop, misschien was de avond nog niet verloren. Hij klokte de drank naar binnen. Er kwam geen gloeiend gevoel meer. Ze wilde wandelen, op het strand, na de regen terwijl de warmte de frisheid weer verdreef. Opstaan en arm aanbieden. Ze accepteerde de arm en bood hem lichte steun terwijl ze naar buiten gingen, lachend om een loze grap.

De regen had hem doorweekt. De traan weggespoeld en zijn handen schoongewassen. Soms had je geluk. Soms had je veel geluk. Hij had haar zien staan voordat zij hem zag. Armen gespreid in de regen, genietend. Haar natte shirt kleefde tegen haar lichaam, ze zou zich kwetsbaar voelen wanneer ze hem zag. Mooi, voordeel. Vannacht ging toch nog langer duren!

Samen liepen ze naar de waterlijn, een beetje zwabberend, over het natte zand. De zwoele warmte was al weer terug en het water was warm aan haar voeten. Zwemmen? Ze trokken hun kleding uit. Ze zag dat de drank alleen invloed had gehad op zijn loopvermogen. Ze lachte, dat was eigenlijk toch het belangrijkste. Hij trok haar het water in, naar zich toe, wilde kussen. Buikdiep water. Ze draaide zich en gaf toe…en meer, alsof ze struikelde. Met de lippen op elkaar onder water. Verrukkelijke worsteling terwijl hij op wilde staan maar niet kon, uit balans, op zijn rug. Ze haalde adem en ging terug keek in de verbaasde open ogen. Een laatste kus terwijl hij wegdreef… vissenvoer.