Archive for november, 2006

En zo begint het….

donderdag, november 30th, 2006

Lief klein konijntje had een vlekkie op zijn neus… Goedemorgen Dames en heren. Schokkend nieuws vandaag. Kuddes wilde konijnen zijn op oorlogspad. Ze hebben het in de aanloop naar kerst vooral op jagers voorzien maar ook loggerts die het hebben gehad over jagen zonder dit uitdrukkelijk te veroordelen kunnen het slachtoffer worden van hun extremistische konijnen gedrag. Inmiddels is duidelijk geworden dat bendes speelgoedkonijnen zich aansluiten bij de opstand. Het advies van de overheid is om alle speelgoedkonijnen uit huis te zetten, ramen en deuren te sluiten en de radio op de regionale zender te zetten. Verwijder alle groenten uit uw koelkast…== NIEUWSFLASH== Zojuist ontvingen wij schokkende beelden via de webcam van een aanval op een onbekende loggert == Deze beelden zijn NIET geschikt voor kinderen….

Onebekende loggert gemolesteerd door konijnen...

Kleine vlekjes op het beeld

dinsdag, november 28th, 2006

Meneer van Noordwijk heeft geen kussen voor zijn vrouw. Jan mulder krabt zich met de loop van een pistool aan zijn voorhoofd. Een kabelaar heeft problemen met het geluid. Ondertussen gaat een grootgrutter meer vestigingen op stations openen, net nu de Grote Vervoerder de dienstregeling gaat aanpassen zodat, volgens tegenstanders, mensen langer moeten wachten op hun overstap.

ruis en goede koortsluiting...

Muziek: Godley & Creme – “Cry”

dinsdag, november 28th, 2006

Zwarte Piet

dinsdag, november 28th, 2006
Ook in andere kleuren verkrijgbaar...
Nee, hoor…. ik ben niet commercieel gegaan! Klikken kan niet en als u toch naar de site wilt zal u moeten typen. Ik wilde eigenlijk een postje maken over Piet, Zwarte Piet. En eigenlijk wilde ik het ook weer niet. Omdat er toch al zo’n hoop gedoe is. L*llig… dat is alles wat ik kon bedenken.
Nog wel even een opvallende zin uit de site geplukt: “Om u te helpen herinneren dat dit novelty condooms zijn, sturen wij u bij deze producten een gratis getest condoom“. Daar heb ik dan meteen weer een beeld bij… u ook?
Ja, je komt nog eens ergens met dat internet!

Zondag: Bran Van 3000 – “Drinking in LA”

zondag, november 26th, 2006
https://www.youtube.com/watch?v=CWfpYfHYsak
Songtekst

Weekendpret

zaterdag, november 25th, 2006
music plz....
Het is weekend en ik heb eindelijk ontdekt hoe ik naast gelinkte foto’s mijn geuploade (in goed Nederlands) foto’s als meer dan een thumbnail kan plaatsen… yoeghee!